Beleef Pinksteren aan het water

In het weekend van Pinksteren 30, 31 mei en 1 juni 2020 organiseren de ondernemers aan de Dieversluis weer het meerdaagse evenement ‘De Sluisdagen’.

De eerste editie van de Sluisdagen in 2018 was een groot succes, een mooi aantal historische schepen in de havenkom, ruim 20 kramen op de Proeverij, live muziek en een opkomst van ongeveer 5.000 bezoekers in 2018. In 2019 hebben wij ruim 7.500 bezoekers mogen ontvangen gedurende het evenement. Een evenement dat wij graag in 2020 willen herhalen.

De Dieversluis te Dieverbrug bestaat uit een aantrekkelijke boulevard en een jachthaven centraal gelegen tussen de twee toeristische dorpen Dwingeloo en Diever en de steden Assen en Meppel.

Op maandag 1 juni willen wij graag weer een Proeverij van Streekproducten organiseren. Tijdens de Proeverij kunnen bezoekers kennis maken met diverse producten uit de omgeving die ze kunnen proeven en eventueel kopen om mee naar huis te nemen. Daarnaast is het voor u een kans om uw bedrijf op een leuke manier te promoten met evt. eigen flyers, spandoeken etc. in de gemeente Westerveld.

Wat mag u van ons verwachten:

 • Wij zorgen voor de stands met houten tafel en dakzeil.
 • Stroom kan gebruikt worden van onze bedrijfspanden, echter zelf zorgen voor
  evt. stroomkabels, verlengkabels en/of haspels.
 • Een mooie verdeling van de diverse aanbieders zodat de diversiteit van de producten goed tot zijn recht komt.
 • Wij proberen het aantal aanbieders met een gelijksoortig hoofdproduct te maximeren tot twee aanbieders.
 • Een up-to-date deelnemerslijst op de website www.desluisdagen.nl
 • Uitgebreide promotie van het evenement en uw bijdrage hieraan.
 • Wij informeren u als het programma meer vorm krijgt.

Wat vragen wij van u:

 • Opbouw van de stand vanaf 11.00
 • Aanwezigheid van 12.00 tot 17.00
 • Een bijdrage van € 25,- als vergoeding voor de kraamhuur.
 • Heeft u geen kraam nodig, dan vragen wij € 15,- stageld

Graag horen wij of u deel wilt nemen aan dit evenement, welke producten u wilt presenteren en hoeveel presentatieruimte u nodig heeft.

Na aanmelding ontvangt u van ons de benodigde informatie zoals bij wie u zich kunt melden, het aanrijden en parkeren, uw standnummer en een plattegrond van het terrein.

Graag willen wij ook van uw netwerk gebruik maken, kent u iemand die zelf mooie producten op de markt zet en die een verbinding heeft met Drenthe, nodig hen dan ook uit voor deze Proeverij!
Ook zij kunnen zich opgeven voor deze Proeverij op een unieke locatie.

Aanmeldingen voor de Proeverij van Streekproducten bij voorkeur via email: dieversluis@gmail.com

Geeft u dan aan uw naam, het product dat u wilt laten proeven en verkopen, of u een kraam en-of elektra nodig heeft. Vermeld ook het telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken.

Voor vragen over dit evenement en/of deelname kunt u contact opnemen met Tarina Nieuwenhuis tel. 06-30246732 of stuur een mail naar: dieversluis@gmail.com